Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in Veronica Inside

Veronica Inside wordt talkshow over corona

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De heren van Veronica Inside gaan gewoon door met hun voetbalpraatprogramma, al zal het door de wereldwijde uitbraak van COVID-19 voortaan niet echt over voetbal alleen gaan, maar over alle corona-ontwikkelingen.

Dat heeft presentator Wilfred Genee gezegd (via Mediacourant). De show gaat voorlopig dus gewóón door, ondanks eerdere berichten dat VI de rest van maart geen uitzendingen meer zou maken.

The show must go on

Volgens Wilfred valt er nog genoeg te bespreken, ondanks dat het voetbal stilligt. "Nu is alles nog actueel en gebeurt het allemaal voor het eerst. We komen nu in een situatie terecht die we niet kennen." We weten dat Genee, Derksen en Van der Gijp normaal gezien ook geen moeite hebben om het niet over voetbal te hebben. Toch blijft het spannend. "De komende weken zou het best zo kunnen zijn dat er niet veel meer gaat gebeuren en het een status quo gaat worden. Dat we alleen maar thuis kunnen zitten en niet veel meemaken. Ik ben heel benieuwd hoe we het dan gaan vullen."

VI van de buis?

Wilfred houdt overigens de optie open om VI later alsnog van de buis te halen. "Je moet niks uitsluiten. Dat kan wel gebeuren", zegt hij over die mogelijkheid. Maar dat zal door de heren zélf komen. "Het zal niet aan ons liggen, want wij willen graag door. Als de ziekte ons niet te pakken neemt en er nog steeds gelegenheid is om hier aan het werk te kunnen, dan gaan we dat zeker doen."

Veronica Inside is vooralsnog elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica!

Lees verder