Yes! Vanessa Hudgens mag een tweede Netflix-kerstfilm maken

Veronica Superguide logo
Yes! Vanessa Hudgens mag een tweede Netflix-kerstfilm maken

Yes! Vanessa Hudgens mag een tweede Netflix-kerstfilm maken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen jaar maakte Vanessa Hudgens haar debut in de grandioze wereld van Netflix-kerstfilms. The Princess Switch was haar eerste kerstfilm ooit en blijkbaar is dit goed bevallen, want ze heeft nu de hoofdrol te pakken in The Knight Before Christmas, meldt Deadline

Christmas romance 

The Knight Before Christmas is een woordspeling op een van de beroemdste kerstgedichten, die begint met: "'Twas the Night Before Christmas". Overigens al eens gedaan door Tim Burton met The Nightmare Before Christmas maar verder wordt deze Netflix-film totaal anders. Het verhaal draait om een galante Engelse ridder die door een tovenaar vanuit de Middeleeuwen in de moderne tijd wordt geplaatst. Hier wordt hij verliefd op een middelbare schoollerares, gespeeld door Vanessa Hudgens. Vooralsnog lijkt het erop dat Josh Whitehouse de rol van de ridder op zich gaat nemen. Hij speelt ook in de aanstaande prequel van Game of Thrones dus we gaan sowieso nog veel meer van hem zien. In april gaan de Knight Before Christmas-opnames van start in het Canadese Ontario. 

Naast acteren zal Hudgens ook de productie deels op zich nemen. Wanneer de film op Netflix verschijnt is nog niet bekend... maar we gokken rond december.

Lees verder