Vandaag Inside-ruzie René van der Gijp en Marcel van Roosmalen was ‘schitterend’

Marcel van Roosmalen en René van der Gijp hadden gisteren in Vandaag Inside een aanvaring over Gijs Groenteman. Rob Goossens vond het ‘schitterende televisie’ én vooral heel lekker voor SBS6!

René van der Gijp versus Marcel van Roosmalen
© SBS6

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman nemen vanaf 5 juni het stokje over van Vandaag Inside. Zij krijgen tijdens de zomerstop een eigen talkshow op SBS6. Marcel schoof gisteren bij Vandaag Inside aan om over het programma en zijn boek te vertellen. En toen bleek dat René van der Gijp nog een zuur appeltje met hem te schillen had!

'Toen gebeurde ineens dit'

Vandaag Inside-kijkers vroegen zich af waar ze in vredesnaam naar hadden gekeken… Rob Goossens vond het echter ‘schitterende televisie’, zo laat hij weten in RTL Boulevard: “Ik had heel eerlijk verwacht dat Marcel gewoon zijn boekje zou komen promoten (…) en toen gebeurde ineens dit. Het was de enige manier waarop René zijn ergernis kon oplossen, want als deze mannen met meel in de mond zouden gaan praten…”  

René versus Gijs

"We weten dat [René] zich al langer ergert aan Gijs Groenteman en die slaat dan ook weer terug. (…) René en Gijs zijn twee verschillende bloedgroepen”, meent Rob. Maar hoe raakte Marcel daar dan bij betrokken? “Als het vriendje van Gijs even achter de schermen stiekem probeert om wat te regelen, omdat hij een hele flauwe grap heel flauw vindt, dan snap ik wel dat René zoiets heeft van: ‘Daar gaan we niet aan meedoen.’”

'Fantastisch voor SBS6'

Maar goed, slechte reclame bestaat eigenlijk niet. Niet voor Marcel en Gijs, én niet voor SBS6: “Het is voor de zender natuurlijk fantastisch. (…) Marcel en Gijs hadden eigenlijk niet beter kunnen beginnen, want als je vijanden hebt dan sta je blijkbaar ergens voor.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je ziet Vandaag Inside elke werkdag rond 21.30 uur op SBS6.