jan uriot telegraaf vandaag inside johan derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jan uriot telegraaf vandaag inside johan derksen
SBSVITVTalkshow

Vandaag Inside in de clinch met Jan Uriot: ‘Niemand luistert naar mij’

|
|

Laatste update:

De mannen van Vandaag Inside liggen in de clinch met Jan Uriot: de sneren vliegen ons om de oren. Gelukkig beschikt Jan over een flinke dosis zelfspot!

Vandaag Inside met pauze?

We vertelden je eerder al dat De Telegraaf-verslaggever Jan Uriot van mening is dat de Vandaag Inside-mannen beter even een pauze kunnen inlassen, net als Arjan Lubach doet met De Avondshow. Jan vindt namelijk dat Vandaag Inside een beetje in herhaling valt en er een frisse wind nodig is.

Zonnebank

Eerder deze week besloot Wilfred Genee zijn collega's (via de Vandaag Inside-website) in te lichten over het advies van Jan. De heren lijken het niet echt serieus te nemen: “Wie is dat?” vroeg Johan Derksen zich hardop af. Wilfred omschreef Jan vervolgens als “die man die onder de zonnebank in slaap is gevallen”. De altijd uitgesproken René van der Gijp bleek ook weinig op te hebben met het advies: “De enige die naar Jan Uriot luistert, is zijn hond!

'Niemand luistert meer naar mij'

In de rubriek Wat Vindt Jan? reageert Jan op de sneren van de Vandaag Inside-mannen. “Ik heb nieuws voor Van der Gijp: die rothond luistert ook niet naar mij. Dus ik bedoel: niemand luistert meer naar mij.” En dat van die zonnebank? Klopt dat dan wel? “Nou ja, je hoeft natuurlijk niet altijd als geisha's op de televisie te zitten zoals de heren van Vandaag Inside dat doen...

 

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21:40 uur op SBS6.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder