André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

Vanavond op tv: André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

|
|

Laatste update:

Niemand minder dan André Hazes maakt zijn opwachting in De Slimste Mens Ter Wereld! De uitzending waarin hij zijn debuut maakt is vanavond te zien op de Belgische zender VIER. 

Dat maakt Hazes zelf bekend op Instagram. Het liefje van Bridget Maasland bereidt zijn volgers voor op een vrolijke uitzending. "Of we gelachen hebben?!" Nou, aan die foto's te zien wél ja!

André Hazes in België

De volkszanger gaat de laatste ook érg lekker in België, waar hij in rap tempo aan populariteit wint. De Slimste Mens Ter Wereld is ook pas het begin. Zo maakte Hazes recent bekend dat hij als coach aan de slag gaat bij The Voice Senior!

Nederlanders in De Slimste Mens Ter Wereld

Vrij veel Nederlanders duiken op in De Slimste Mens Ter Wereld. Zo zijn cabaretiers als Jan Jaap van der Wal en Marc-Marie Huijbregts vaste juryleden. En ook Jandino Asporaat en Jeroen van Koningsbrugge mochten wel eens plaatsnemen achter de jury-desk. Ook bij oud-deelnemers vinden we veel Nederlanders. Gordon deed eerder al een keer mee en recent Jörgen Raymann nog. Hazes is dus in goed gezelschap! Hoe lang gaat hij het volhouden? De Slimste Mens Ter Wereld is vanavond om 21:30 te zien op de Belgische zender VIER. Als je die zender niet kunt ontvangen, houd dan vooral het Youtube-kanaal in de gaten; daar komen vrij snel fragmenten op te staan!

Lees verder