Vanavond is horrornacht tijdens Imagine Fright Night in Pathé de Munt

Veronica Superguide logo
Vanavond is horrornacht tijdens Imagine Fright Night in Pathé de Munt

Vanavond is horrornacht tijdens Imagine Fright Night in Pathé de Munt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is weer tijd voor de jaarlijkse horrornacht tijdens het Imagine Film Festival! Vanavond draaien er vier angstaanjagende horrorfilms tijdens Fright Night. Durf jij er heen?

Imagine Film Festival

Van 12 tot en met 22 april vindt het 33e Imagine Film Festival plaats in EYE te Amsterdam. Elf dagen lang kun je genieten van fantastische films binnen het fantasy-, science fiction-, horror-, martial arts- en anime-genre. Behalve films zijn er op het festival ook lezingen, workshops en masterclasses te bezoeken.

Fright Night

Wat voorheen Night of Terror heette, is omgedoopt tot Imagine Fright Night. Vanaf middernacht tot 9 uur ‘ s ochtends kun je in Pathé de Munt in Amsterdam genieten een filmquiz, de Scream Queen Contest, een Best Dressed Contest en natuurlijk waar het allemaal om draait: vier ijzersterke horrorfilms.

The Girl With All The Gifts

In de verrassende zombiefilm The Girl With All The Gifts wordt op een militaire basis gezocht naar een medicijn voor een zombievirus. De sleutel van het tegengif is het meisje Melanie. Wanneer de basis wordt aangevallen, vlucht een groepje overlevenden samen met Melanie in de hoop een medicijn te vinden. 

Killing Ground

Killing Ground is een op het Australische platteland gesitueerd bruut en meedogenloos verhaal dat qua geweld tot het uiterste gaat en daarmee de zinloosheid en willekeur ervan toont. 

Red Christmas

In de even bloederige als psychedelische film Red Christmas overleeft een ongeboren baby een aanval op een abortuskliniek. Twintig jaar later, met kerst, probeert het misbaksel de liefde van zijn moeder terug te winnen. 

Maniac

Het kwartet wordt gecompleteerd door de horrorklassieker Maniac, waarin een psychopaat vrouwen vermoord en hun scalp bevestigt aan etalagepoppen die hij verzamelt in zijn slaapkamer. Een ontmoeting met fotografe Anna verandert echter zijn leven. 

Klik hier voor meer info en tickets!

Lees verder