GTST cast seizoen 31

Veronica Superguide logo
GTST cast seizoen 31

Vanavond begint het 31e seizoen van GTST op RTL 4!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Videoland-abonnees weten het waarschijnlijk al, maar voor de tv-kijkers: vanavond gaat het 31e seizoen van GTST van start!

Videoland-volgers konden vanaf 00:01 uur al zien of Valentijn (Vincent Visser) en Amelie (Bo Maerten) de dupe zijn geworden van de vete tussen Ludo (Erik de Vogel) en Richard (Edwin Jonker). Hoe veel verder gaan Ludo en Richard nog voor het schilderij? RTL 4 kijkers moeten nog een aantal uur geduld hebben, maar vanavond is het dan voor hen ook eindelijk zover.

GTST seizoen 31

Het aankomende seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is elke maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. En op Videoland kun je uiteraard weer een week vooruitkijken. Natuurlijk is er ook weer een fonkelnieuwe castfoto gemaakt. Die kun je hierboven zien. En dat had best veel voeten in de aarde in deze coronatijd.

Vanavond begint het 31e seizoen van GTST op RTL 4!

Nieuwe castleden en een comeback

Bitch der bitches Billy de Palma (Lone van Roosendaal) maakt gelukkig haar rentree! Vanaf 6 november geeft ze Meerdijk weer een criminele injectie. Ook zijn er weer nieuwe gezichten. Hassan Slaby zal de rol van Marwan El Amrani vertolken (de broer van Ilyas, gespeeld door Hamza Othman). En Christine van Stralen speelt Judith Schoof, zij meldt zich als nieuwe patiënt bij de kliniek van Anton (Joep Sertons). Meer weten over het 31e seizoen? Dit is alles dat je moet weten!

Lees verder