GTST cast seizoen 31

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST cast seizoen 31

Vaarwel: déze actrice verlaat GTST

|
|

Laatste update:

Nog niet zo heel lang geleden maakte GTST bekend dat Ferry Doedens' Lucas Sanders binnenkort gaat vertrekken en het is nog maar net 2021 of het volgende personage zwaait alweer af. Meerdijk neemt afscheid van... 

Let op: spoilers volgen!

Soappersonages, they come and go. Toch is het altijd wel een dingetje. GTST Courant, die de nieuwste aflevering op Videoland checkte, meldt dat Amelie Hendrix' tijd in Meerdijk er (voorlopig) op zit. Actrice Bo Maerten speelde de rol vanaf begin 2020 en was als veilingmeester in Ludo's veilinghuis een vaste waarde in de soap der soaps. 

Hoe gaat ze weg?

Amelie gaat naar Amir in Lesbos! Hoe dat? Nou, Billy en Richard hebben geld van Nina's veilinghuis verduisterd en willen de schuld in Amelie's schoenen schuiven. GTST Courant: "Omdat Richard heeft gedreigd Amir iets aan te doen als Amelie de schuld van dit voorval niet op zich neemt, besluit ze mee te werken. Onder dwang neemt ze een filmpje op waarin ze een valse bekentenis doet."

Afscheid nemen

Nina gelooft er geen bal van, maar Amelie gaat toch weg. Ze pakt haar koffers omdat ze naar eigen zeggen niet meer veilig is in Meerdijk. Richard en Billy laten haar natuurlijk niet met rust als ze wél zou blijven. Voor de niet-Videoland-kijkers: Bo is op 19 januari voor het laatst te zien in GTST. We hoeven haar gelukkig niet al te lang te missen. Ze speelt de hoofdrol in de nieuwe film Zwanger & Co. En tijdens de opname ontdekte ze dat ze - net als haar personage - óók zwanger is!

Lees verder