UPDATE: 1 APRIL! Avengers: Endgame opgesplitst in twee films

Veronica Superguide logo
UPDATE: 1 APRIL! Avengers: Endgame opgesplitst in twee films

UPDATE: 1 APRIL! Avengers: Endgame opgesplitst in twee films

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Update: 1 april! Ja ja, het is weer die dag van het jaar en we konden het niet laten! Dit nieuws is nep en komt niet van Disney.

Oorspronkelijk bericht: Deze maand gaat Avengers: Endgame in première. Maar deze ultieme confrontatie tussen Thanos en de titelhelden zal er net iets anders uitzien dan we hadden verwacht!

Te lang

Dit zagen we niet aankomen: het ziet ernaar uit dat Avengers: Endgame wordt opgedeeld in twee verschillende films. Dat is door Disney besloten na de eerste test screenings. Hoewel de studio’s nooit mededelingen doet over de resultaten van deze testvoorstellingen, ligt het voor de hand dat een groot deel van het proefpubliek de film simpelweg te lang vond duren. Avengers: Endgame zou in eerste instantie namelijk meer dan drie uur in beslag nemen!

Afscheid

“We willen de Avengers het afscheid geven wat ze verdienen. Deze beslissing zal daar niks aan afdoen”, verdedigt Marvel-baas Kevin Feige de ingreep. Hoewel het een drastisch besluit is van Marvel, is het ook weer niet niet de eerste keer dat een film op de valreep in tweeën wordt gesplitst. Ook Quentin Tarantino’s wraakfilm Kill Bill veranderde kort voor de release in een tweeluik.Gelukkig hoeven we niet opnieuw jaren te wachten op de eindstrijd waaraan de film zijn titel dankt. Het laatste deel van Avengers: Endgame zal al vanaf 18 juli in de bioscopen draaien!

Lees verder