Universal maakt releasedatum Jurassic World 3 nu al bekend

Veronica Superguide logo
Universal maakt releasedatum Jurassic World 3 nu al bekend

Universal maakt releasedatum Jurassic World 3 nu al bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel we nog een kleine vier maanden moeten wachten op Jurassic World: Fallen Kingdom, heeft studio Universal nu al de releasedatum van het derde deel in de trilogie bekendgemaakt.

Jurassic World 3

11 juni 2021 moet-ie verschijnen. Steven Spielberg en Colin Trevorrow, die de eerste Jurassic World-film (2015) regisseerde, keren beide terug als producer. Laatstgenoemde pent samen met Emily Carmichael (Pacific Rim: Uprising) het script. Wie er van de cast weer bij zal zijn is nog niet bekend.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Na het Jurassic World-fiasco hebben Owen en Claire elkaar uit het oog verloren. De twee worden herenigd wanneer laatstgenoemde Owen vraagt mee te doen aan een reddingsoperatie. De vulkaan rondom het verlaten resort uit deel 1 staat namelijk op knappen. 

Claire laat logica (weer) links liggen en komt met het fantastische idee de vleesetende reptielen van het eiland af te halen. Owen stemt in, want wat blijkt: zijn favoriete vleesetende huisdier Blue is springlevend. De avonturier trek zijn blauwe shirt aan en voordat iedereen er erg in heeft, staan Owen en Claire alweer met knikkende knieën op het eiland. 

Release

Fallen Kingdom draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder