Ruud de Wild

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruud de Wild

Uitslag: negatief! BN’ers feliciteren Ruud de Wild

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ruud de Wild en zijn partner Olcay Gulsen hebben een spannende maand achter de rug! Ruud de Wild maakte bekend kanker te hebben en onderging een operatie om een tumor te verwijderen. Inmiddels is De Wild weer thuis, en “de gevreesde K is weg”, tot opluchting van zijn fans en tout bekend Nederland!

In een Instagram-story van Olcay meldt de discjockey dat hij een goede uitslag heeft gehad in het ziekenhuis. De ontstekingswaarden zijn normaal, en “de gevreesde K is weg.” De Wild is dus gezond: “Ik vind het wel nog eng. Maar ik ben heel blij.”

Uitslag: negatief! BN’ers feliciteren Ruud de Wild

Zijn collega’s en vrienden hebben het goede nieuws ook ontvangen. Op Instagram wordt De Wild bedolven onder de gelukswensen.

<3 voor Ruud en Olcay

Het aantal hartjes van Gerard Ekdom, Giel Beelen, Danny de Munk en Wendy van Dijk is bijna niet te tellen. Sounds el Ahmadi geeft de DJ een dik applaus en Bridget Maasland bouwt een feestje op Ruuds timeline.

“Ooooh, wat ontzettend fijn, Ruud!”, meldt Linda Hakeboom, die zelf lijdt aan borstkanker. Begin dit jaar leek ze genezen maar inmiddels is ze weer aan een chemokuur begonnen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder