De Luizenmoeder Juf Ank Ilse Warringa

Veronica Superguide logo
De Luizenmoeder Juf Ank Ilse Warringa

Gemist: Tweede aflevering De Luizenmoeder boekt opnieuw kijkcijferrecord

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Luizenmoeder boekt het ene na het andere record. De enige concurrent van deze comedykraker is tegenwoordig dan ook zichzelf!

Duizelingwekkend

Vorige week brak De Luizenmoeder met niet minder dan 3.965.000 kijkers haar eigen record. Dat was dan ook de start van het tweede seizoen. Het is niet ongebruikelijk dat het aantal kijkers de week erop wat is afgenomen. Maar zo niet bij De Luizenmoeder: dit kijkcijferkanon van AVROTROS scoorde gisteravond een duizelingwekkende 4.176.000 kijkers. Daarmee won de serie niet alleen de zondagavond, maar verbrak die ook nog eens haar eigen kijkcijferrecord!

Beroering

Er viel voor fans van De Luizenmoeder (en dat worden er alleen maar meer) dan ook weer een hoop te genieten. Deze week was het de Belgische sollicitant Matthis die voor beroering zorgde op basisschool De Klimop. Juf Ank en Juf Helma waren wel gecharmeerd van deze Vlaming, maar directeur Anton had andere plannen. Gisteren werd bekend dat De Luizenmoeder ook haar eigen terugkijkrecord heeft verbroken. Iets zegt ons dat deze aflevering daar nog eens keihard overheen gaat!

De complete aflevering van De Luizenmoeder is terug te zien via NPO start.

Lees verder