Tv-serie Judge Dredd in de maak

Veronica Superguide logo
Tv-serie Judge Dredd in de maak

Tv-serie Judge Dredd in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de mensen die teleurgesteld zijn dat de actiefilm Dredd nooit een vervolg heeft gehad: de genadeloze agent uit Mega-City One krijgt zijn eigen televisieserie!

Snoeihard

Het zat fans van de snoeiharde sciencefictionstrip Judge Dredd niet mee. De verfilming met Sylvester Stallone was een teleurstelling en toen in 2012 een geweldige film uitkwam gebaseerd op de strip, deed die het niet goed genoeg in de bioscopen om een vervolg te maken. Maar er is hoop: momenteel wordt er druk gewerkt aan een televisieserie met de norse wetshandhaver, getiteld Judge Dredd: Mega-City One. Er is zelfs al een poster!

Chaos

De serie speelt zich af in een enorme megastad aan de oostkust van de Verenigde Staten. De stad wordt geplaagd door overbevolking, drugs en criminaliteit. Het is aan de Judges, agenten die rechter, jury en beul in één zijn, om orde te scheppen in de chaos. Onder meer Mark Stern is aangetrokken om de serie te produceren. Hij was eerder verantwoordelijk voor het succes van de sciencefictionkraker Battlestar Galactica. Op het moment is nog niet bekend wie de serie zal uitzenden en wanneer.

Lees verder