Trailer: tweede seizoen Castlevania wordt een bizar bloederig tafereel!

Trailer: tweede seizoen Castlevania wordt een bizar bloederig tafereel!

Een boosaardige vampier verandert de wereld in een brandende hel. Het tweede seizoen Castlevania belooft actie, horror, humor(!) en vele, vele liters bloed!

In het tweede seizoen van Castlevania gooit Dracula zijn boze plannen in de vijfde versnelling. Zijn dienaren proberen alle mensen ter wereld uit te roeien, en het moet gezegd worden: dat gaat ze goed af!

Alleen Trevor Belmont, het laatste lid van een vermaarde vampierenjagersclan, de half-vampier Alucard en de tovenares Sypha kunnen de bloeddorstige monsters stoppen.

Castlevania

In het eerste seizoen volgden we Trevor Belmont, de beste vampierenjager ter wereld, die eigenlijk helemaal geen zin meer had in gevaarlijke avonturen. Toen Dracula wraak wilde nemen op alle mensen, omdat ze zijn vrouw levend verbrandden, moest Belmont uiteindelijk toch ingrijpen.

Voor een bizar bloederige animatieserie was Castlevania vorig jaar een behoorlijk grote hit in meerdere landen! De populariteit is waarschijnlijk mede te danken aan de Castlevania-games waar de serie (losjes) op is gebaseerd.

Het tweede seizoen van Castlevania verschijnt op 26 oktober op Netflix.