The Irregulars op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Irregulars op Netflix

Netflix-trailer The Irregulars belooft griezelige Sherlock Holmes-serie

|
|

Laatste update:

Volgende maand gaat The Irregulars in première. Bekijk nu alvast de eerste onheilspellende beelden van deze gloednieuwe Netflix-serie!

Straatschoffies

De verhalen van Sherlock Holmes blijven nog altijd tot de verbeelding spreken. Bijna 100 jaar na de laatste roman van Sir Arthur Conan Doyle met de superspeurder in de hoofdrol kondigt Netflix The Irregulars aan. De titel verwijst naar de Baker Street Irregulars, een bende straatschoffies die in opdracht van Sherlock Holmes en zijn mysterieuze assistent Dr. Watson helpen met het oplossen met misdaden. Vandaag deelde Netflix de eerste beelden!

Vuil werk

Afgaande op de eerste trailer geeft The Irregulars een griezelige twist aan de klassieke verhalen van Sir Arthur Conan Doyle. De jonge titelhelden krijgen namelijk te maken met een reeks gruwelijke moorden. Tot zover niets nieuws onder de zon, maar de misdaden lijken het werk van een dader met bovennatuurlijke krachten. Geen wonder dat Holmes het vuile werk deze keer liever aan anderen overlaat…

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Holmes & Watson

Sherlock Holmes zal deze keer gespeeld worden Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve). Royce Pierreson (The Witcher) tekent voor de rol van Dr. Watson. Zij zullen echter slechts een bijrol vervullen in The Irregulars; de titelrollen zijn voor onder meer Thaddea Graham (The Letter For The King), Darci Shaw (The Bay) en Jojo Macari (Harlots).

The Irregulars is vanaf 26 maart te zien bij Netflix.

Lees verder