Een vreemdeling bezorgt Adam heel wat ellende, in Harlan Coben's The Stranger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een vreemdeling bezorgt Adam heel wat ellende, in Harlan Coben's The Stranger

Trailer: Spanning en vuile geheimpjes in Harlan Coben’s The Stranger

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vermaard thrillerschrijver Harlan Coben komt met een nieuwe thrillerserie op Netflix! Niets is wat het lijkt, in de nieuwe trailer van The Stranger.

In The Stranger woont Adam Price (Richard Armitage, The Hobbit) gelukkig met zijn vrouw en kinderen in Manchester. Op een dag wordt hij benaderd door een mysterieuze vrouw (Hannah John-Kamen, Ant-Man And The Wasp) die hem influistert dat zijn vrouw een zwangerschap faket.

Tamelijk bizar, maar zodra Adam deze ontmoeting terloops ter sprake brengt verdwijnt zijn vrouw met de noorderzon. Adam begint een verbeten jacht op The Stranger en zoekt wanhopig naar zijn vrouw. Langzaam wordt duidelijk dat er op de achtergrond nog véél meer schimmige zaakjes spelen.

The Stranger is gebaseerd op het gelijknamige boek van thrillerschrijver Harlan Coben. Losjes, want Coben zei in een interview dat hij het leuk vindt om zijn bestaande verhalen op belangrijke punten te veranderen. ‘Anders kun je net zo goed het boek lezen!’ Daar hebben we niets tegenin te brengen.

The Stranger

Alle acht afleveringen van The Stranger staan vanaf 30 januari op Netflix. The Stranger is van dezelfde makers als de spannende thrillerserie Safe (ook op Netflix!). In Safe raakt kinderarts Tom (Michael C. Hall) verstrikt in allerlei onfrisse zaakjes als zijn dochter spoorloos verdwijnt.

Zowel The Stranger en Safe zitten vól verschrikkelijke geheimen en spanning. We zijn best benieuwd naar deze nieuwe serie: zou best een sleeperhit kunnen worden!

Lees verder