Pokémon Reizen: De Serie Ash en Pikachu

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pokémon Reizen: De Serie Ash en Pikachu

Trailer! Pokémon Reizen: De Serie is het 23e seizoen van de animatiereeks

|
|

Laatste update:

Hoera! We mogen uitkijken naar het 23e seizoen van de Pokémon-animatiereeks! Dit nieuwe seizoen gaat Pokémon Reizen: De Serie heten. De avonturen van Ash en Pikachu zijn binnenkort te zien bij RTL7.

Pokémon Reizen: De Serie is het 23e seizoen

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat het 23e seizoen van de animatieserie de naam Pokémon Reizen: De Serie meekrijgt. In het komende seizoen gaan Ash en zijn partner Pikachu weer een gloednieuw avontuur tegemoet. Uiteraard ontmoeten ze daarbij nieuwe personages én onbekende Pokémon!

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Ash en Pikachu gaan de wijde Pokémon-wereld in

In het 23e seizoen van Pokémon gaan Ash en Pikachu onderweg naar het Cerise Laboratory, een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met het ontrafelen van Pokémon-mysteries. Ash ontmoet Goh, een jongen die net als hijzelf een grenzeloze belangstelling voor Pokémon heeft. Beide jongens zijn zodoende dolblij wanneer Professor Cerise hun vraagt officiële onderzoekers te worden. Dat betekent namelijk dat ze samen de wijde Pokémon-wereld mogen verkennen!

Pokémon Reizen: De Serie binnenkort op RTL7

In Nederland zal Pokémon Reizen: De Serie uitgezonden worden op RTL7. Zodra bekend is wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, hoor je dat natuurlijk meteen! Voor nu wijzen we je graag op wat ander Pokémon-nieuws. Wist je bijvoorbeeld al dat de remake van de eerste film nu op Netflix staat? En heb je die nieuwe lingerielijn al gezien?

Lees verder