Trailer: Morgan maakt zijn entree in het vierde seizoen Fear The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Trailer: Morgan maakt zijn entree in het vierde seizoen Fear The Walking Dead

Trailer: Morgan maakt zijn entree in het vierde seizoen Fear The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nu het achtste seizoen van The Walking Dead op zijn einde loopt, kijken we met één oog naar de spinoff. Bekijk de nieuwe trailer van het vierde seizoen Fear The Walking Dead!

Het is geen geheim meer dat Morgan (Lennie James) binnenkort de overstap maakt van The Walking Dead naar de spinoff-serie Fear The Walking Dead. Hoe precies was niet duidelijk: de verhaallijn van Fear The Walking Dead speelde zich tot nu toe af vóór de avonturen van Rick Grimes en co.

Recent maakte Robert Kirkman, de schrijver van de The Walking Dead-comics, bekend dat het huidige seizoen van TWD overloopt in het vierde seizoen van FTWD. De spinoff maakt dus een behoorlijke sprong in de tijd! Wat Morgan precies zegt over zijn recente avonturen is behoorlijk interessant. 

“Back east, there was a fight. A big fight. I didn’t know how to make it stop. Good people died. I lose people, and then I lose myself.”

Fear de lage kijkcijfers

De kijkcijfers van The Walking Dead én de kleinere spinoff zijn de laatste tijd flink aan het dalen. Hoewel Fear The Walking Dead begon als een goedkoop neefje van de hoofdserie, vinden veel fans de spinoff momenteel beter! Liefhebbers van TWD hoeven zich nog geen zorgen te maken: de zombieavonturen werden onlangs nog verlengd met een negende seizoen.

De crossover zou best wel eens kunnen helpen om de interesse in de series weer wat te verhogen. Misschien laat Morgan nog meer los over het lot van Rick, Maggie, Daryl en de andere survivors!

Het vierde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf 15 april te zien, via de Amerikaanse zender AMC.

Lees verder