Welk The Walking Dead-personage zien we terug in Fear The Walking Dead?

Veronica Superguide logo
Welk The Walking Dead-personage zien we terug in Fear The Walking Dead?

Welk The Walking Dead-personage zien we terug in Fear The Walking Dead?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

In oktober werd een crossover aangekondigd tussen The Walking Dead en Fear The Walking Dead. AMC liet zojuist via Twitter weten dat we héél binnenkort horen wie de overstap maakt!

Fans denken sinds begin oktober al na over de vraag wie de stap van de ene serie naar de andere zal zetten. AMC heeft laten weten dat we zondag horen wie het is! Het personage wordt bekendgemaakt in de talkshow Talking Dead, die vlak na de Amerikaanse uitzending van The Walking Dead verschijnt. 

Wie is het?

Een groot probleem is dat Fear The Walking Dead en The Walking Dead zich niet tegelijkertijd afspelen. Fear The Walking Dead zit een stuk dichter op de ‘zombie-apocalyps’ dan z’n grote broer.

Tegelijkertijd betekent het wel dat personages die in The Walking Dead het loodje hebben gelegd, probleemloos de overstap kunnen maken. Een populaire fantheorie wijst erop dat het om Abraham Ford (Michael Cudlitz) zou kunnen gaan. De rossige militair komt uit de omgeving van Houston, en de personages uit Fear The Walking Dead lijken die kant op te willen. En dan zijn er nog deze tweets!

Ford kwam naar aan zijn einde, toen hij klappen kreeg van de schurk Negan (Jeffrey Dean Morgan). De ruwe bolster met de blanke pit was één van de populairste personages in de groep van Rick Grimes. Hij arriveerde samen met Eugene en Rosita in het vierde seizoen van The Walking Dead. Zijn verleden blijft, ondanks een paar flashbacks, grotendeels mysterieus. Abraham Ford zou dus best een goede kanshebber zijn; Cudlitz zou ook een mooie uitbreiding van de (wat minder bekende) cast van Fear The Walking Dead zijn.

Veel fans gaan ervan uit dat het tijdsverschil tussen de twee series uitsluit dat een Fear The Walking Dead-personage in The Walking Dead opduikt. Dat zou al wat kunnen verklappen over het vervolg van die serie.

Hoe dan ook: zondag horen we meer!

Lees verder