Het tweede seizoen van Sex Education arriveert bijna! Bekijk snel de trailer!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het tweede seizoen van Sex Education arriveert bijna! Bekijk snel de trailer!

Trailer: liefde en ander ongemak, in Sex Education seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het nieuwe jaar begint goed met een nieuw seizoen van Sex Education! Bekijk de nieuwe trailer van de geweldige ‘dramedy’.

Sex Education draait om Otis Milburn (Asa Butterfield), een onhandige tiener, die niet zo populair is op school. Zijn moeder Jean (Gillian Anderson) is sekstherapeute, wat hij het liefst verborgen houdt voor zijn schoolgenoten. Hoewel… samen met zijn klasgenote Maeve (Emma Mackey) begint hij een bedrijfje dat andere tieners helpt met hun seksuele problemen, geholpen door de kennis van Jean!

Het eerste seizoen van Sex Education is één van de beste series van het afgelopen jaar, door de mix van comedy, drama en intens ongemakkelijke momenten.

Sex Education

Aan het einde van het eerste seizoen is het nogal onduidelijk of de onderneming met sekstips nog bestaat. Maeve lijkt van school gestuurd, omdat die Otis en Maeve ervan verdacht drugs te verkopen…

In de trailer lijkt Maeve weer gewoon van de partij, en is het toch wel érg aantrekkelijk om mensen met hun liefdesproblemen te helpen. Voor Otis wordt het leven op school nóg lastiger, als zijn moeder Jean hoorcolleges over seksualiteit komt geven. Gezellig, ma! Jean komt echter niet zomaar: op de school is een chlamydia-epidemie uitgebroken, dus enige seksuele voorlichting is extreem welkom!

Lees verder