Dead To Me seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dead To Me seizoen 2

Trailer: humor en doodslag in Dead To Me S2

|
|

Laatste update:

Kun je niet wachten op het tweede seizoen van de inktzwarte comedyserie Dead To Me? Met de nieuwe trailer kom je zéker in de stemming!

In Dead To Me schuift Jen (Christina Applegate) aan bij een rouwverwerkingsgroep, nadat haar man overlijdt bij een auto-ongeval. Ze ontmoet de altijd positieve Judy (Linda Cardellini) die haar vriendin wordt en haar door haar rouw sleept. Dan blijkt dat Judy en haar ex-vriend Steve (James Marsden) misschien meer over Teds dood weten… En Ted bleek zelf ook een nogal schimmig figuur!

Aan het eind van het eerste seizoen kwam Judy’s vreselijke geheim naar buiten, en vermoordden Jen en Judy samen de griezel Steve. In het tweede seizoen proberen ze wanhopig om uit de handen van de politie te blijven!

Als zelfs de FBI zich ermee gaat bemoeien zakt Jen terug in een loodzware depressie. Zelfs de onverbeterlijke positivo Judy krijgt het ontzettend moeilijk! Zelfs de innige vriendschap tussen de twee dames krijgt een flinke dreun.

Dead To Me

Het tweede seizoen van Dead To Me is vanaf 15 mei te zien op Netflix. Als je een liefhebber bent van zwarte comedy’s dan is het tweede seizoen van After Life óók een dikke aanrader!

Lees verder