IJsbeer in His Dark Materials van HBO

Veronica Superguide logo
IJsbeer in His Dark Materials van HBO

HBO onthult magische trailer His Dark Materials

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat de HBO-serie His Dark Materials van start. En zo te zien hebben fantasyfans weer een hoop om naar uit te kijken!

Nieuwsgierig

In april tipten we His Dark Materials al als een van de grootste kanshebbers om Game of Thrones op te volgen. Deze nieuwe fantasyserie moet het weliswaar stellen zonder het bloed en bloot van zijn roemruchte voorganger, maar ook hier zijn kosten noch moeite gespaard om een populaire reeks fantasyboeken tot leven te wekken. Deze week onthulde HBO een nieuwe trailer van His Dark Materials… en die maakt onze nieuwsgierigheid er beslist niet kleiner op!

Zoektocht

His Dark Materials, in Nederland beter bekend als Het Gouden Kompas, is gebaseerd op de gelijknamige fantasyboeken van Philip Pullman. Hierin gaat de dappere Lyra op zoek naar haar ontvoerde vriend. Haar zoektocht brengt haar al snel andere werelden, vol avontuur en gevaar. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. De hoofdrollen in His Dark Materials zijn namelijk weggelegd voor James McAvoy (Glass), Ruth Wilson (Luther) en Dafne Keen (Logan). Het lijkt er dus op dat HBO opnieuw fantasygoud in handen heeft!

His Dark Materials is vanaf 4 november te zien bij HBO.

Lees verder