Zonder magie is het een stuk lastiger ontsnappen, zo ontdekt Daniel Radcliffe in Escape From Pretoria

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zonder magie is het een stuk lastiger ontsnappen, zo ontdekt Daniel Radcliffe in Escape From Pretoria

Trailer: Harry Potter En De Gevangene Van Pretoria

|
|

Laatste update:

Daniel Radcliffe is een bezige bij! Eerder zagen we hem in de trailer van de bizarre comedy Guns Akimbo, en in Escape From Pretoria ontsnapt hij uit een strenge Zuid-Afrikaanse gevangenis!

Escape From Pretoria is een spannende gevangenisthriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, ten tijde van de apartheid. De rebelse student Tim Jenkin (Daniel Radcliffe) voelt zich erg ongemakkelijk bij de gesegregeerde samenleving in Zuid-Afrika, en sluit zich aan bij het ANC om zich tegen de misstanden te verzetten.

Jenkin en zijn kameraden plaatsen ‘pamfletbommen’ om de boodschap van het ANC te verspreiden, maar uiteindelijk lopen ze tegen de lamp. Jenkin wordt in de keiharde Pretoria-gevangenis geplaatst maar bedenkt een slim ontsnappingsplan dat werkt met handgemaakte houten sleutels. Erg slim, maar ontsnappen uit Pretoria doe je écht niet even zomaar.

Escape From Pretoria

Onlangs zagen we Daniel Radcliffe al in de morbide comedyfilm Guns Akimbo. Hierin speelt Radcliffe een saaie man die ineens gedwongen meedoet aan een levensgevaarlijk moordspel! Knotsgek!

Erg tof om te zien dat Radcliffe graag bizarre rollen blijft spelen! Escape From Pretoria is natuurlijk wel een stuk serieuzer, mind you. De film is gebaseerd op de autobiografie van de échte Tim Jenkin, en is geregisseerd door Francis Annan.

Escape From Pretoria draait vanaf 26 maart in de bioscoop.

Lees verder