De trailer en releasedatum van de Nederlandse Netflix horrorserie Ares zijn er!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De trailer en releasedatum van de Nederlandse Netflix horrorserie Ares zijn er!

Trailer en datum van Nederlandse Netflix-horror Ares!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Dat Netflix werkte aan een Nederlandse horrorserie was bekend, maar nu is er ook een trailer én releasedatum bekend. Maak je klaar voor het bloedstollende Ares!

“Heb je je nooit afgevraagd waarom een klein landje als Nederland zo rijk is?”, is de vraag. Het antwoord heeft waarschijnlijk te maken met de mysterieuze studentenvereniging/sekte die we in de duistere beelden te zien krijgen.

De studenten Rosa en Jacob worden uitgenodigd door deze schimmige sociëteit. Aanvankelijk is het allemaal enorm leuk, gezellig en decadent, maar dan verdwijnt een vriendin van Rosa op mysterieuze wijze. Alle pijlen wijzen naar de machtige eliteclub waar ze zelf deel van uitmaken.

Ares

Netflix omschrijft Ares als een ‘psychologische horrorserie’. Ares bestaat uit acht afleveringen, waarin Rosa en Jacob de verschrikkelijke geheimen van de Amsterdamse elite blootleggen. De macht ligt voor het grijpen maar je betaalt er wel een verschrikkelijke prijs voor!

De hoofdrollen in de spannende serie zijn voor Jade Olieberg, Tobias Kersloot (Klem), Lisa Smit, Robin Boissevain en Rifka Lodeizen. Lodeizen maakte onlangs nog een ijzersterke indruk als Astrid Holleeder in de misdaadserie JudasAres is vanaf 17 januari te zien op Netflix.

Lees verder