Trailer: Disenchantment, uit het hoofd van Simpsons-baas Matt Groening

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: Disenchantment, uit het hoofd van Simpsons-baas Matt Groening

Trailer: Disenchantment, uit het hoofd van Simpsons-baas Matt Groening

|
|

Laatste update:

Simpsons-genie Matt Groening komt met zijn eerste nieuwe serie in 20 jaar! Een alcoholistische prinses, een elf en een duivel reizen door het middeleeuwse Dreamland, in Disenchantment. Bekijk de eerste trailer!

Prinses Bean (Abbi Jacobson) is het helemaal zat dat haar leven bepaald wordt door mannen. Oh ja, en ze heeft ook per ongeluk een moord gepleegd. Samen met haar huiself Elfo (Nat Faxon) en haar ‘persoonlijke demoon’ Luci (Eric Andre) gaat ze op een zoektocht naar zichzelf. Maar of het resultaat haar bevalt…

Disenchantment lijkt een kruising tussen The Simpsons en Game Of Thrones te worden. Het koninkrijk Dreamland vervalt steeds meer in chaos, zodat het voortvluchtige trio de wet steeds een stapje voor blijft. Elfo probeert Bean zoveel mogelijk te helpen, terwijl Luci de wereld in het verderf probeert te storten. Afgaande op de trailer kan Bean dat in haar eentje al!

Medievarama

Disenchantment is bedacht door Matt Groening, die eerder The Simpsons en Futurama maakte. De serie is ook getekend door Rough Draft Studios, dat eerder Futurama animeerde.

Naast Jacobsen (Broad City), Faxon (Slackers, Father Of The Year) en Andre (The Eric Andre Show, Don’t Trust the B---- in Appartment 23) horen we o.a. John DiMaggio, Billy West en Tress MacNeill. Disenchantment heeft dus alle schijn van een Futurama-reünie!

De eerste tien afleveringen van Disenchantment zijn vanaf 17 augustus te zien op Netflix. We weten dat Netflix minstens 20 afleveringen heeft besteld, dus het tweede seizoen is eigenlijk al bevestigd!

Lees verder