De 12 van Schouwendam

Veronica Superguide logo
De 12 van Schouwendam

Videoland onthult duistere trailer De 12 van Schouwendam

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat De 12 van Schouwendam in première bij Videoland. En afgaande op de eerste trailer, mogen thrillerfans ook deze nagelbijter van eigen bodem niet missen!

Mysterieus

Vorig jaar scoorde RTL 4 een hit met De 12 van Oldenheim. In deze spannende serie werd een rechercheur geconfronteerd met een aantal mysterieuze verdwijningen in een slaperig dorpje. Binnenkort verschijnt het tweede hoofdstuk in de reeks: De 12 van Schouwendam. En niet alleen maken we daarin kennis met een nieuwe locaties en nieuwe personages, er wordt ook een gloednieuw verhaal verteld. Om 12.12 uur (get it?) verscheen een trailer online die alvast een tipje van de sluier oplicht!

Vreemdeling

Het dorp Schouwendam is al een kwart eeuw in de ban van een dubbele verdwijningszaak. Sinds 1995 ontbreekt van ieder spoor van twee scholieren. De komst van een mysterieuze vreemdeling die meer lijkt te weten van de verdwijningen zet de verhoudingen in het dorp op scherp. En het duurt niet lang voordat er opnieuw slachtoffers vallen… De hoofdrollen in De 12 van Schouwendam zijn voor Gijs Naber, Carine Crutzen, Huub Stapel, Fockeline Ouwerkerk en Benja Bruijning.

De 12 van Schouwendam is vanaf dinsdag 12 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Lees verder