Droomstart voor RTL 4-serie De 12 van Oldenheim

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Droomstart voor RTL 4-serie De 12 van Oldenheim

Droomstart voor RTL 4-serie De 12 van Oldenheim

|
|

Laatste update:

Gisteravond ging bij RTL 4 de serie De 12 van Oldenheim van start. Daarbij wist de duistere reeks meteen een miljoenenpubliek aan zich te binden!

Verdwijningen

In De 12 van Oldenheim keert journalist Peggy (Noortje Herlaar) na jaren terug naar haar geboortedorp om het contact met haar vader en zus te herstellen. Na haar komst verdwijnen op mysterieuze wijze verschillende dorpsbewoners, waaronder de zestienjarige Nine. Aan rechercheur Sharif Dahmani (Nasrdin Dchar) de taak om erachter te komen wie of wat er achter de reeks verdwijningen schuilgaat!

Belangrijke rol

RTL 4 zond gisteren de eerste twee afleveringen uit. Daarbij wist de eerste afleveringen ruim 1,2 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd te houden. De daaropvolgende afleveringen trok aanzienlijk minder mensen, maar was met 979.000 kijkers nog steeds een grote hit op de zondagavond. Zeker als je bedenkt dat de serie al sinds mei op Videoland is te zien. Opvallend detail: De 12 van Oldenheim versloeg het advocatendrama Zuidas in kijkersaantallen. Ook in deze BNNVARA-serie zijn belangrijke rollen weggelegd voor acteurs Noortje Herlaar en Guy Clemens!

De eerste afleveringen van De 12 van Oldenheim zijn terug te zien via RTL XL.

Lees verder