Jack Bannon als Batman's butler Alfred Pennyworth

Veronica Superguide logo
Jack Bannon als Batman's butler Alfred Pennyworth

Trailer: Batman’s butler Alfred is een keiharde baas in Pennyworth

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Pennyworth, de serie over Batman’s butler Alfred, heeft een eerste échte trailer. We worden er stiekem toch best enthousiast over!

Aanvankelijk waren we niet echt te porren voor een serie die over de butler van Batman gaat… Zeg nou zelf: hoe interessant kan dat zijn?

Interessanter dan we dachten, geven we nu toe. Alfred Pennyworth (Jack Bannon) is in deze versie een oud-commando die zich laat inhuren als bodyguard voor Thomas Wayne (Ben Aldridge) en Martha Kane (Emma Paetz). De extra bescherming hebben ze nodig, want er wordt op de miljonairs gejaagd door Lord Harwood (Jason Flemyng) en Bet Sykes (de zangeres Paloma ‘I just can’t reLY on you!’ Faith).

Pennyworth

Alfred en zijn oud-dienstmaten Dave Boy (Ryan Fletcher) en Bazza moeten de Waynes (aka Bruce Wayne’s ouders) beschermen tegen deze creeps van de Raven Society, die een soort neo-nazipartij op lijken te richten. Ze nemen het behoorlijk serieus!

In wezen ademt er nog niets aan deze reeks echt ‘comics’ (of Batman), maar we moeten toegeven dat Pennyworth er toch behoorlijk cool uit ziet! De serie gaat op 28 juli in première op de Amerikaanse zender Epix. Wanneer - en waar - we ‘m in Nederland te zien krijgen is nog niet bekend.

Wat we al wel weten is dat het eerste seizoen van de serie uit tien afleveringen van een uur bestaat.

Lees verder