Trailer: eerste beelden van Batman’s bad-ass butler Pennyworth

Veronica Superguide logo
Trailer: eerste beelden van Batman’s bad-ass butler Pennyworth

Trailer: eerste beelden van Batman’s bad-ass butler Pennyworth

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Pennyworth, de show over Batman’s butler Alfred, heeft eindelijk een trailer! Hij is (gelukkig) een stuk beter dan je zou verwachten.

Een show over de ‘butler van Batman’ klinkt op het eerste gezicht nogal hilarisch en vergezocht. Maar: Vvór Alfred Pennyworth voor Bruce Wayne zorgde, was hij schijnbaar een echte mannetjesputter.

Pennyworth (Jack Bannon) diende bij de Britse Special Air Service (commando’s), en werkte in de jaren 60 als persoonsbeveiliger. Pennyworth draait om deze periode, als Alfred wordt ingehuurd door Thomas Wayne (Ben Aldridge).

Alfred en Thomas nemen het op tegen de superschurk Bet Sykes, die wordt gespeeld door Paloma Faith. De zangeres speelde eerder een rolletje in The Imaginarium Of Dr. Parnassus.

Is het een Pennyworth?

Pennyworth wordt gemaakt voor de Amerikaanse zender Epix. Daar is de Batman-prequel te zien vanaf juni. Zodra we weten wanneer Pennyworth in Nederland te volgen is, hoor je er meer over! Voorlopig kunnen Batman-fans nog eventjes vooruit met Gotham, dat aan het vijfde, laatste seizoen bezig is.

Lees verder