1917 george mackay eerste wereldoorlog loopgraven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
1917 george mackay eerste wereldoorlog loopgraven

Eerste trailer 1917; Colin Firth en Benedict Cumberbatch in hoofdrollen

|
|

Laatste update:

Hieronder check je de allereerste trailer van de oorlogsfilm 1917. Deze film over de Eerste Wereldoorlog is van de hand van Sam Mendes, die eerder bijvoorbeeld optrad als regisseur van American Beauty. De eerste beelden van 1917 zijn behoorlijk indrukwekkend en laten al een paar bekende acteurs zien, zoals Colin Firth (Bridget Jones), George MacKay (Captain Fantastic) en Dean-Charles Chapman (Game of Thrones). 

1917 vertelt over de Eerste Wereldoorlog

Aan het begin van de trailer van 1917 zien we een soldaat door de rook rennen, vervolgens schakelen we over naar twee soldaten die een bunker verkennen. In de tweede helft van de trailer van 1917 zien we Colin Firth opdracht geven aan twee jonge soldaten. George MacKay en Dean-Charles Chapman moeten met grote spoed een boodschap overbrengen. Daarmee kunnen ze er namelijk voor zorgen dat een noodlottige aanval afgeblazen wordt. Lukt het hen niet, dan sterven er 1600 soldaten op het slagveld, waaronder een van hun broers...

Colin Firth en Benedict Cumberbatch in 1917

Ondanks dat je ze nog niet hebt kunnen zien in bovenstaande trailer voegen we graag toe dat ook Benedict Cumberbatch, Mark Strong, Andrew Scott en Richard Madden een rol hebben gescoord in 1917. Flinke namen, dus! Datzelfde geldt overigens voor de regisseur. Sam Mendes maakte eerder films als American Beauty, Road to Perdition, Revolutionary Road, Skyfall en Spectre. Ervaring met oorlogsfilms heeft hij overigens ook, zo zie je hem voorbij komen op de credits van Jarhead1917 wordt op 25 december in de bioscoop verwacht. Kun je niet zo lang wachten? Wij zetten eerder al een aantal steengoede Nederlandse oorlogsfilms voor je op een rijtje.

Lees verder