Dit is de beste film op tv vanavond: Revolutionary Road

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Revolutionary Road

Dit is de beste film op tv vanavond: Revolutionary Road

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Niet zo bekend als hun samenwerking in Titanic, maar vanwege het ijzersterke acteerwerk zeker een film van de dag-vermelding waard: Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in Revolutionary Road, vanavond om 22.05 op CANVAS.

Revolutionary Road

Revolutionary Road gaat over het jonge, succesvolle koppel Frank en April Wheeler. Met hun twee kinderen lijken ze het standaard gelukkige gezinnetje te vormen, maar in werkelijkheid kampt zowel Frank als April met ontevredenheid. Waar hun carrières ooit voorspoedig verliepen, zit Frank nu vast in een suffe kantoorbaan en is April geflopt als actrice. Ze proberen hun saaie leven te ontvluchten met een Europees avontuur, maar of dat de oplossing is om de sleur te ontvluchten, is nog maar de vraag.

Cast en recensie

DiCaprio en Winslet zetten het burgerlijke echtpaar Frank en April Wheeler overtuigend neer. Niet alleen de knallende ruzies, maar ook de meer ingetogen emoties worden raak geacteerd en dan vooral door Winslet. Ook Michael Shannon, Kathy Bates en Kathryn Hahn spelen in de film, die geregisseerd werd door Sam Mendes - met wie Winslet destijds getrouwd was. Revolutionary Road krijgt van Veronica Magazine vier welverdiende sterren. 

Lees verder