Tooske kapot van eliminatie Dancing with the Stars

Veronica Superguide logo
Tooske kapot van eliminatie Dancing with the Stars

Tooske kapot van eliminatie Dancing with the Stars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De eliminatie van Tooske afgelopen zaterdag in Dancing with the Stars zorgde voor veel ophef en ongeloof. Niet in de laatste plaats bij Tooske zelf!

Tienen

In de laatste aflevering van Dancing with the Stars was te zien hoe Tooske en haar danspartner Glenn het veld moesten ruimen. De uitslag deed veel stof opwaaien, niet in de laatste plaats omdat de vakjury hun optreden had beloond met twee tienen. Volgens veel kijkers had het programma met deze beslissing alle geloofwaardigheid verloren. Na de eliminatie luchtte Tooske dit weekend haar hart op Instagram. En daaruit blijkt wel dat de omstreden exit haar niet onberoerd heeft gelaten!

Exit

I will survive, maar ook ik kan maar zoveel hebben... en hier ben ik oprecht heel verdrietig van”, schrijft Tooske op het sociale medium. Tot overmaat van ramp hoeft zij niet te rekenen op de steun van RTL. Via Mediacourant laat de zender weten dat zij achter de exit van Tooske staan. “Ondanks de fantastische performance van Tooske en Glenn, hebben zij van de kijker minder stemmen gekregen dan de rest van de deelnemers (…). Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen”, aldus een woordvoerder van RTL.

Lees verder