Dit is waarom Tony Junior India wegstuurde in De Bachelor

Door Redactie
Tony, India, De Bachelor

Als je dacht dat het Bachelorette-avontuur van Gaby Blaaser vol drama eindigde, heb je vast de reünie van De Bachelor nog niet gezien. Tony's liefdesavontuur ging achteraf niet over rozen, maar meer over vreemdgaan, bizarre spelletjes en openhartige briefjes.

Bij RUMAG blikt de Bachelor nu zelf terug.

De exit van India in De Bachelor

De video van RUMAG duurt 35 minuten en zit vol juice, maar het belangrijkste is toch wel waarom Tony besloot India te laten gaan. In de voorlaatste reguliere uitzending van De Bachelor besloot hij - tot enorme verbazing van de kijkers thuis - de publiekslievelinge naar huis te sturen. Een bizarre keuze, zo vonden velen, maar voor Tony bleek het achteraf een stuk minder ingewikkeld.

Briefje om Julia neer te halen

"Ik had misschien ook wel verwacht dat zij zou winnen", biecht Tony op. "Er is alleen iets achter de schermen gebeurd waardoor ik mijn vertrouwen in haar verloor. Zij of eigenlijk haar vriendin die meekwam, gaf me na de date die ik met hen had een briefje. Daarin stonden dingen in over Julia om haar compleet naar beneden te halen en toen dacht ik echt: hoe kan je dit doen?" Tony Junior twijfelde dan ook geen moment. "Dat was voor mij het moment dat het avontuur met India ook stopte. Ook al had ik haar hoog zitten."

Verwarring en ontkenning

Tony weet tot op de dag van vandaag nog altijd niet zeker of dat briefje puur van haar vriendin kwam, of van India zelf. "Ik spreek India niet. Als wij elkaar zien, is dat op camera", blikt hij terug op de opnames.Achteraf heeft ze wel gezworen dat het niet van haar kwam. "Maar dat weet ik op zo'n moment niet. Ik ben letterlijk bezig met mijn gevoel creëeren voor de dames die ik leuk vind." 

Romantiek achter de schermen

Maar de grote vraag is nu: alles is bedaard, zit er dan niet alsnog een toekomst in? Nou, misschien wel. Een dag na de reünie zagen Tony en India elkaar opnieuw. "Een dag na de opnames van de reünie dat ze daar volmondig op camera zegt: 'Ik hoef 'm nooit meer te zien', zat ze bij mij op de bank", geeft hij toe. "Ze was in de buurt en appte. We hebben een beetje gezoend en gevoeld, maar geen seks gehad. Maar - ik ben de eerste - dat gaat waarschijnlijk wel gebeuren. Ik vind haar superleuk en er is nu meer context." 

Fans moeten echter niet te hard juichen: Tony is niet uit op een relatie, hij geniet gewoon van zijn vrijgezellenbestaan. "India is een superleuke chick en ik wil haar graag nog zien. Maar jongens, het is klaar. Ik ben vrijgezel." 

To be continued

Benieuwd wat er na de opnames nog meer is gebeurd met Julia, Maxime en wie weet met wie nog meer? Je hoort het in de video hieronder.

De Bachelor gemist? Je bekijkt alle afleveringen op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.