Tom Hardy gaat in 3 (!) Venom-films spelen

Door Redactie
Tom Hardy gaat in 3 (!) Venom-films spelen

Niet 1, niet 2, maar 3 Venom-films komen onze kant op. Je leest het goed. De eerste film draait nog niet eens in de bioscoop, maar de volgende twee Venom-films met Tom Hardy staan al op de planning. Bring it on!

Tom vertelde in een interview dat hij plaats heeft gemaakt in zijn agenda voor drie films: "We hebben getekend voor drie exemplaren. Dus het is nog heel erg een open zaak. We zien wel wat de reacties van mensen op het project zijn." En ook al is Tom enthousiast over dit meerjarenplan, Sony heeft nog geen officieel statement over de drie films naar buiten gebracht. Eerder liet Woody Harrelson echter wel al weten dat hij zéker weer te zien is in de Venom-prequel. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat we nog een tijdje aan Venom vastzitten!

Voordat we van stapel lopen en volledig hysterisch worden om twee Venom-sequels, wachten we vooralsnog het eerste deel geduldig af. De eerste Venom-film gooit namelijk nu al hoge ogen. De officiële trailer heeft meer views bij elkaar geharkt dan elke andere Spider-Man film die Sony ooit uitgebracht heeft. Er wordt dan ook al gespeculeerd dat Venom records gaat verbreken in het openingsweekend. Wij zijn erg benieuwd! Venom draait vanaf 4 oktober in de bioscopen.