Tom Hardy’s Venom-film heeft een schurk!

Tom Hardy’s Venom-film heeft een schurk!

Tom Hardy kruipt later dit jaar in de huid van anti-held Venom. Op Comic-Con werd bekendgemaakt tegen wie het zwarte monster het opneemt!

Op Comic-Con werd bij een panel bevestigd dat het gaat om Carlton Drake. Deze miljardair heeft zijn eigen researchlab waar de buitenaardse symbioten onderzocht worden. Drake denkt dat de buitenaardse wezens de toekomst zijn voor de mensheid, en probeert meer van deze gevaarlijke wezens te kweken. De miljardair wordt gespeeld door Riz Ahmed, bekend van Nightcrawler en Rogue One.

Om zijn werk te versnellen besmet hij Eddie Brock (Tom Hardy) met een parasiet. Schijnbaar draagt hij er zelf ook een bij zich, want Ahmed speelt een dubbelrol als de schurk Riot. Net als Venom draagt Riot een symbioot bij zich, die hem superpowers geeft.

In de comics slaagt Drake’s Life Foundation erin om meer Venom-achtige symbioten te maken, maar of dit in de film gebeurt is nog niet bekend. Regisseur Ruben Fleischer zegt dat er meerdere villains in de film te zien zijn, maar wilde dit niet toelichten.

Carnage?

Woody Harrelson speelt ook in Venom, en velen denken dat hij de schurk Carnage vertolkt. Tegen Collider zei hij echter dat zijn rol meer een cameo is om een sequel mogelijk te maken, waarin hij wél een hoofdrol speelt.

Of we Harrelson pas echt als moorddadig monster terugzien in Venom 2, of dat hij ons voor het lapje houdt, merken we op 4 oktober. Venom draait vanaf die datum in de bioscoop.