Tom Hanks in News of the World op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hanks in News of the World op Netflix

Tom Hanks schittert in Netflix-trailer News of the World

|
|

Laatste update:

Op 10 februari verschijnt News of the World op Netflix. Om alvast in de stemming te komen, onthulde Netflix vandaag een gloednieuwe trailer van deze western met Tom Hanks.

Oorlogsveteraan

In News of the World speelt Tom Hanks een oorlogsveteraan die per toeval een weesmeisje vindt dat is grootgebracht door de Kiowa, een inheemse Amerikaanse stam. Hij besluit haar terug te brengen naar haar oom en tante. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker wanneer blijkt dat zij inmiddels meer gemeen heeft met de Kiowa dan met haar eigen familie…

Oscar-materiaal

Afgaande op de nieuwste trailer, wordt News of the World een lekker lome western die het meer moet hebben van sfeer dan van actie. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op Tom Hanks. De geliefde acteur (en hamburgerliefhebber) lijkt hier zelfs een gooi te doen naar zijn derde Oscar!

De nieuwe Harry Potter-serie!

Intense thriller

Ook achter de schermen is genoeg talent aanwezig om nieuwsgierig te maken naar deze western. Regisseur Paul Greengrass tekende onder meer voor United 93, Green Zone en de Bourne-trilogie. Daarnaast werkten Greengrass en Hanks eerder samen aan de intense piratenthriller Captain Phillips. Laten we hopen dat hun nieuwste team-up weer zo'n topfilm oplevert!

Bekijk ook ons overzicht van de beste films van Tom Hanks aller tijden!

Lees verder