Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

Rol voor Lucifer in Arrowverse cross-over: Crisis on Infinite Earths?

|
|

Laatste update:

Crisis on Infinite Earths belooft de grootste crossover tot nu toe in het Arrowverse te worden. Daarbij zie je misschien ook wel een zeer verrassende verschijning terug.. Als we de geruchten mogen geloven, voegt niemand minder dan Lucifer-acteur Tom Ellis zich namelijk bij de crossover!

Lucifer voegt zich bij de helden uit Arrow?

DC-series die zich in hetzelfde universum afspelen als Arrow komen sinds een aantal jaar telkens eenmaal bij elkaar voor een grote cross-over. Dit jaar staat er een verfilming van een comic uit de jaren tachtig van Marv Wolfman op de planning. Dit cross-over-evenement zal vijf uur duren en laat de helden van Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en Batwoman hun krachten bundelen. En dat lijkt nodig ook als ze de Anti-Monitor willen verslaan... gelukkig krijgen de helden mogelijk hulp van de cast van Black Lightning én van Lucifer!

Tom Ellis als Lucifer gespot op set Arrowverse

Traditiegetrouw is de Arrowverse cross-over begin december te zien. Zodoende zijn de opnames van Crisis on Infinite Earths op dit moment in volle gang. En aldaar is niemand minder dan Tom Ellis als Lucifer gespot door Canada Graphs! We horen het je denken: wat heeft Lucifer in hemelsnaam te maken met al die DC-superhelden? Nou, ondanks dat Lucifer tot dusver dan wel geen enkele connectie heeft gehad met de Arrowverse-series, is hij toch wel degelijk een DC-personage!

We weten dat jullie dol zijn op Lucifer, zodat we jullie deze dikke roddel niet wilden onthouden! Helaas is inmiddels bekend dat de serie er (ondanks een door fans gestarte petitie) nu toch echt definitief mee stopt... Maar misschien is er in de toekomst dus nog wél plek voor de duivel in een van de DC-series!

Lees verder