Tobey Maguire in Babylon 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tobey Maguire in Babylon 2022

Spider-Man-acteur Tobey Maguire na zeven jaar terug op het witte doek

|
|

Laatste update:

Het is alweer een poosje geleden dat Tobey Maguire in een film was te zien. Maar daar komt gelukkig binnenkort verandering in...

Boss Baby

De laatste speelfilm met Tobey Maguire, genaamd Pawn Sacrifice, stamt alweer uit 2014. Hierin speelde hij de excentrieke schaaklegende Bobby Fisher. Maar sindsdien bleek het akelig stil rondom de voormalige Spider-Man-acteur. Vier jaar geleden werd de stilte even doorbroken; toen sprak hij de stem in van de verteller in de animatiehit The Boss Baby. Maar de echte comeback van Maguire laat gelukkig niet al te lang meer op zich wachten.

Indrukwekkend

Volgens Entertainment Weekly is Tobey Maguire gestrikt voor een rol in de film Babylon, die wordt omschreven als een ode het Hollywood van de jaren 20. En de acteur krijgt daarbij gezelschap van een reeks indrukwekkende namen. De hoofdrollen in deze productie zijn namelijk voor niemand minder dan Brad Pitt en Margot Robbie. Kunnen we al kaartjes reserveren?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Oscar

Ook achter de camera’s is genoeg talent aanwezig om nieuwsgierig te maken naar Babylon. De film wordt geregisseerd door Damien Chazelle. Hij won vier jaar geleden nog een Oscar voor zijn swingende Hollywood-musical La La Land. Babylon gaat volgend jaar in première. Maar als de geruchten kloppen, zien we Tobey Maguire dit jaar al terug in Spider-Man: No Way Home!

Win het weekend van je dromen!

Lees verder