Titel én cast bekend van Christopher Nolan zijn nieuwe film

Veronica Superguide logo
Titel én cast bekend van Christopher Nolan zijn nieuwe film

Titel én cast bekend van Christopher Nolan zijn nieuwe film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Laat het raden beginnen… Christopher Nolan, de regisseur van onder andere Inception, Memento en The Dark Knight komt in 2020 met een nieuwe film. In januari tekende Nolan voor zijn nieuwe film. Nu is er meer bekend over de cast, én de titel. 

Tenet

Dat is een mooie test voor je taalkennis… De nieuwe film van Nolan zal Tenet heten. Dat betekent dogma of principes, in relatie tot religie, filosofie of sociale theorie. Sorry, we kunnen het niet makkelijker uitleggen. The tenets of communism, the tenets of Christianity , dat werk. Maar voor ons is tenet nu gewoon de titel van de film van Nolan.

Actie en spionage

Tenet belooft nogal een project te worden. In Imax en 70 mm film zal in zeven landen worden gefilmd. De film is beschreven als een actiefilm die draait om de wereld van internationale spionage. Weten we daarmee nou echt iets? Nee, maar klinkt goed. En met het CV van Nolan verwachten we een flinke hitfilm. 

De cast

Behalve de titel werd ook meer over de cast bekend gemaakt. Aaron Taylor-Johnson (Kick Ass), Dimple Kapadia (Hindi-film beroemdheid), Clémence Poésy (werd bekend met de rol van Fleur Delacour in Harry Potter), Kenneth Branagh (regisseur en acteur Murder on the Orient Express) en Michael Caine (Inception, The Dark Knight) gaan meedoen, aldus Warner Bros. Dat Elizabeth Debicki, John David Washington en Robert Pattinson een rol hadden was al bekend.

Tenet staat gepland voor juli 2020.

Lees verder