tim hofman boos on tour rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
tim hofman boos on tour rtl boulevard
BN'ersRTLTV

Tim Hofman over BOOS: ‘Ik wil de wereld niet redden’

|
|

Laatste update:

Tim Hofman gaat met BOOS on tour. De presentator vertelt meer over zijn motivatie om al zes jaar lang in schimmige zaken te duiken: “Ik heb wel zeker een gevoel voor onrecht.

Tim Hofman met BOOS On Tour

BOOS gaat on tour! Vanavond staat Tim Hofman in Tivoli, samen met gast Arjen Lubach. De presentator vertelt RTL Boulevard over BOOS On Tour. Tim vergelijkt de avond met een festival, maar dan met sprekers in plaats van bands: “Het is de festivalversie van een BOOS-uitzending.” Hij vermijdt het woord ‘symposium’ liever, want dat vindt hij een ‘saai woord’. Tim hoopt dat het voor de bezoekers voelt alsof ze bij ‘een goed concert’ zijn geweest.  

'Het is niet waar'

Tim duikt met BOOS al zes jaar lang in schimmige zaken, zoals het vermeende grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland en de Toeslagenaffaire. Hij werd niet voor niets verkozen tot meest invloedrijke persoon! Wat is zijn drijfveer? “Ik heb wel zeker een gevoel voor onrecht en daar vinden wij iets van. Maar dat hele ‘wereld redden’-idee, ik snap niet zo goed waar dat vandaan komt. Nou ja, ik snap wel waar dat vandaan komt, maar het is niet waar”, zo stelt Tim.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder