Tiger King, nieuwe aflevering, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiger King, nieuwe aflevering, Netflix

Tiger King-sterren Jeff en Lauren Lowe krijgen eigen realityshow

|
|

Laatste update:

Jeff en Lauren Lowe uit Netflix-sensatie Tiger King krijgen een eigen realityshow!

Dat onthult Jeff tegenover PEOPLE. We krijgen onder meer te zien hoe hij en Lauren de katachtigen die nu nog in Joe Exotics oude zoo verblijven, overplaatst naar zijn nieuwe dierentuin met de supercommerciële naam Tiger King Park. Jeff nam de originele zoo natuurlijk over van Joe, maar zoals je misschien wel weet krijgt diens aartsrivaal Carole Baskin het park nu in handen!

Jeffs verklaring na het grote Carole-nieuws:

Jeff vs. Joe

Het lijkt erop dat de nieuwe realityserie alle Tiger King-drama vrolijk voortzet. "Het wordt ons verhaal over de gebeurtenissen in Tiger King, met bewijs om onze visie op het verhaal te ondersteunen", bereidt Jeff ons alvast voor. Hij wil ons tevens laten zien dat je wél op een goede, verantwoorde manier een tijgerpark kan runnen. Euhm... eerst zien, dan geloven.

Realityshow

De sappige Tiger King-nieuwtjes blijven zich maar opstapelen. Zo kwam laatst nog naar buiten dat het testament van Carole Baskins verdwenen ex-man is vervalst. Toch zal de realityshow - waarvan we de zender en uitzenddatum nog niet weten - ook weer niet alléén om sensatie draaien. Jeff belooft dat we ook de dagelijkse beslommeringen op de dierentuin zelf gaan zien. Het park, met een gigantische grootte van zo'n 24 hectare, gaat alle tijgers (en andere dieren) die nu nog in Joe's oude dierentuin zitten, huisvesten. Carole krijgt dus geen enkele tijger. De nieuwe mega-zoo moet komende herfst openen in Thackerville, Oklahoma. 

Lees verder