Get even, thrillerserie, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Get even, thrillerserie, Netflix

Pretty Little Liars-fans opgelet: tienerthriller-reeks Get Even komt naar Netflix

|
|

Laatste update:

Nu Pretty Little Liars al even niet meer op Netflix te vinden is, moeten fans op zoek naar iets nieuws. Netflix lijkt die gebeden gehoord te hebben, want ze komen eind deze maand nog met een nieuwe spannende tienerserie op de proppen.

Vanaf 30 juli kunnen fans genieten van de BBC-serie Get Even. De reeks lijkt in eerste instantie alleen vol drama te zitten (dat zich uiteraard afspeelt op een high school), maar aflevering na aflevering wordt het steeds ietsje duisterder.

Framen voor moord

De tiendelige reeks draait om Kitty Wei, Bree Deringer, Margot Rivers en Olivia Hayes, die er alles aan doen om pestgedrag voor altijd tot het verleden te laten behoren. Ze starten daarom onder de naam DGM (Don't Get Mad) een team om het pesten aan te pakken, maar dat gaat niet direct van een leien dakje. Wanneer één van hun targets vermoord wordt, houdt hij een tekst vast met 'DGM' en dus wordt er direct vanuit gegaan dat deze meiden een moord op hun geweten hebben. Maar is dat wel zo of is er iemand die hen wil framen voor moord?

Trailer

Ben je door de bovenstaande tekst al helemaal nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder snel de trailer.

Get Even staat vanaf 30 juli op Netflix. Meer op zoek naar iets anders? In ons overzicht vind je nog meer titels die in juli verschijnen.

Lees verder