Knives Out

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Knives Out

Thuisbios: déze topfilms komen in de herfst op Film1

|
|

Laatste update:

Grote kans dat als je nu naar buiten kijkt, je regendruppels tegen je ramen hoort kletteren. Lekker binnen blijven dus! Maar, dat komt ook wel goed uit: Film1 brengt ons deze herfst een aantal absolute topfilms.

Film1 - binnenkort tijdelijk beschikbaar voor alle Ziggo-abonnees - bezit inmiddels zo'n duizend grote filmtitels, die in roulatie voorbijkomen op de zenders én on demand. Oftewel: altijd een goede film! Door de coronamaatregelen zijn we wat meer aangewezen op onze eigen thuisbioscopen. Maar zeg nu zelf: het is ook gewoon lekker om met een dekentje op de bank te liggen terwijl de regen tegen de ramen tikt en je je halve voorraadkast oppeuzelt. Film1 komt deze herfstperiode met een aantal toppers op de proppen en die nemen we graag met je door.

Herfstfilms op Film1

Het meesterlijke whodunnit-verhaal Knives Out met Daniel Craig als markante detective Benoit Blanc wil je absoluut niet missen. Die komt 23 oktober om 22:10 uur op Film1 Première. De Aretha Franklin-film Amazing Grace belooft ook een bijzondere ervaring te worden voor fans van de overleden legende. Die zie je eveneens op Première, 17 oktober om 20:30 uur om precies te zijn.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Nog meer topfilms

Maar... that's not all. In Bombshell spelen Margot Robbie, Charlize Theron en Nicole Kidman Fox News-medewerkers die het opnemen tegen Roger Ailes en zijn vrouwonvriendelijke, giftige werkplek. Inderdaad: waargebeurd. Je ziet 'm in november. Later deze herfst volgt ook nog Leonardo DiCaprio's helse bijna-doodervaring in het Oscar-winnende The Revenant. Oh ja, goed om te weten: als je een Film1-première mist, kun je de film in kwestie na de uitzending gewoon bingen via de Film1-app.

Film1 Première (kanaal 101), Film1 Action (kanaal 102), Film1 Family (kanaal 103) én Film1 Drama (kanaal 104) zijn van vrijdag 16 tot en met zondag 18 oktober beschikbaar voor alle Ziggo-gebruikers.

Lees verder