Yes: De productie van The Walking Dead seizoen 11 is begonnen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yes: De productie van The Walking Dead seizoen 11 is begonnen!

Yes: De productie van The Walking Dead seizoen 11 is begonnen!

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor fans van The Walking Dead! Voorafgaand aan de première van het met zes afleveringen verlengde tiende seizoen bevestigt producer en schrijver Kevin Deiboldt op Twitter dat de productie van het laatste seizoen inmiddels is begonnen. 

"Een pluim voor onze crew en cast (asskickers, the lot of 'em!) voor de langverwachte start van het filmen voor seizoen 11. Alweer een vol (verzwakt) jaar in de maak, maar we hopen echt dat het het wachten waard is", zo schrijft hij op Twitter met de bekende hashtags van de show.

Aankomend seizoen

Het valt natuurlijk nog even af te wachten wat we precies gaan zien in dat elfde seizoen, maar de messen zijn duidelijk geslepen. We spraken namelijk eerder al onze vermoedens uit dat we nog meer gaan zien van de relatie tussen Negan en Daryl. En dan is er natuurlijk ook nog die horde zombies die Beta op de survivors heeft afgestuurd. Het belooft weer heerlijk spannend te worden! Lees hier alvast alles dat je moet weten over het aankomende elfde seizoen.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Nieuwe afleveringen

Om het wachten toch een beetje te verzachten, komen de makers eind deze maand nog met 6 gloednieuwe afleveringen die bij het tiende seizoen horen. In iedere aflevering staat weer een ander karakter centraal en we krijgen na maanden antwoord op de vraag hoe de overlevenden van het wrak dat de Whisperers hebben achtergelaten zich kunnen verenigen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

De zes nieuwe afleveringen van The Walking Dead verschijnen op 28 februari in Amerika, dus naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij er vanaf 1 maart van genieten.

Lees verder