De finale van The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De finale van The Voice Kids

Martijn Krabbé onder vuur door The Voice Kids-finale

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De finale van The Voice Kids werd fel bekritiseerd omdat de uitslag van de zangwedstrijd rúím na ‘bedtijd’ bekend werd. Nu krijgt ook Martijn Krabbé ervan langs omdat hij de finale “verpest” zou hebben. Volgens Samantha Steenwijk gaat het om een misverstand, zo vertelt ze in RTL Boulevard.

Vrijdagavond won Emma de finale van The Voice Kids. Veel kinderen waren al lang in slaap gevallen toen Jamai en Martijn dit bekendmaakten in de talkshow Beau. Daarnaast brak Martijn Krabbé in bij Jamai: toen hij de uitslag wilde voorlezen: “Emma… Emma…” Even later bleek de nachtegaal uit Kerkrade inderdaad de winnares!

Samantha Steenwijk in de bres voor Martijn

Samantha Steenwijk was te gast in RTL Boulevard en nam de finale van The Voice Kids nog even onder de loep. De zangeres vond ook dat de uitslag véél te laat kwam, maar had gehoord dat RTL dat de volgende keer anders zal doen.

De “blunder” van Martijn viel echter nogal mee. Alle kandidaten van The Voice Kids werden nog even kort geïnterviewd, maar het gesprekje met Emma was wel érg kort geweest. De dooddoener “Goh, jij komt uit Limburg, dan moest je zeker wel lang in de auto zitten?” was nou niet bepaald een diepte-interview.

Krabbé wilde nog een kort gesprekje met de zangeres hebben vóór de uitslag bekend werd. Steenwijk: “Martijn dacht: hee, we moeten Emma nog even bespreken. Dat was een soort miscommunicatie, Martijn is professioneel genoeg om zich niet te verspreken.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De finale van The Voice Kids werd dus niet verpest, maar was zeker ook geen onverdeeld succes. De kijkcijfers bleven achter bij eerdere edities en Martijn Krabbé vertelde deze week dat het steeds moeilijker wordt om de talentenjacht te organiseren.

Lees verder