beau the voice kids finale uitslag 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
beau the voice kids finale uitslag 2021

Beau-kijkers woest over van The Voice Kids-uitslag: ‘Kindonvriendelijk’

|
|

Laatste update:

Het was vanavond tijd voor de laatste Beau van dit seizoen. De talkshow ging eruit met een knal! Beau van Erven Dorens had namelijk de eer om de winnaar van The Voice Kids 2021 bekend te maken. Het duurde alleen wel heel lang voordat het verlossende woord eruit was…

Een wel heel uitgebreide terugblik

Na die emotionele Sing Offs van vorige week was het vanavond tijd voor de finale van The Voice Kids 2021. Faela, Marc Floor, Emma of toch Soufiane? We konden niet wachten om jullie te vertellen wie de talentenjacht had gewonnen… De uitslag liet alleen wat langer op zich wachten dan verwacht! De kandidaten en hun coaches kwamen namelijk eerst allemaal nog uitgebreid aan het woord. Hoe hebben ze het The Voice Kids-avontuur beleefd? En hoe trots zijn hun coaches?

'Gezellig avondje naar de haaien'

Ondanks dat we het best leuk vonden om meer te horen van de kandidaten, meenden de meeste kijkers dat RTL gewoon schaamteloos aan het rekken was… De uitslag werd uiteindelijk pas rond 23 uur bekendgemaakt. En dat is natuurlijk vrij laat, zeker voor een kinderprogramma! Kijk maar:

Het beste van Beau

Aangezien dit de laatste Beau-uitzending van het seizoen was, blikken we graag nog even terug op wat memorabele momenten. Zo zorgde Maan voor hilariteit met een onbedoeld grappige opmerking, schoot Beau pittig uit zijn slof tegen Florens van der Spek van Jezus Leeft en zorgde Glennis Grace voor een behoorlijke verrassing.

Beau wordt vanaf komende maandag 7 juni vervangen door Humberto Tan. Hij mag ons tijdens de zomermaanden vermaken met een dagelijks talkshow. Je ziet Humberto elke werkdag rond de klok van 22 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder