The Sinner Harry Ambrose Bill Pullman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Sinner Harry Ambrose Bill Pullman

The Sinner seizoen 3 uitgesteld tot 2020; krijgt toch eerste teaser

|
|

Laatste update:

Wat een emotionele rollercoaster, jongens… In dit nieuwtje lees je eerst dat seizoen 3 van The Sinner is uitgesteld tot 2020. Als goedmakertje dropt USA Network echter wel meteen een eerste teaser voor dit derde seizoen, met in de hoofdrollen Bill Pullman (detective Harry Ambrose) én Matt Bomer.

The Sinner seizoen 3 in 2020 in première

Oké, eerst het slechte nieuws. Het derde seizoen van The Sinner laat namelijk langer op zich wachten dan we gehoopt hadden. In eerste instantie werd gemikt op een releasedatum in de zomer van 2019. De eerste twee seizoenen van The Sinner gingen immers in de zomer van 2017 en de zomer van 2018 in première. Helaas is die zomerrelease in 2019 dus niet gelukt… Sterker nog: The Sinner seizoen 3 zal pas in 2020 te zien zijn!

Seizoen 3 The Sinner met Matt Bomer

Dat trouwe wachten op het derde seizoen van The Sinner kan maar beter beloond worden! Gelukkig zijn de eerste beelden weliswaar kort, maar toch veel belovend. Ook dit seizoen draait het allemaal weer om de geweldige detective Harry Ambrose (gespeeld door Bill Pullman), die ditmaal wordt vergezeld door Matt Bomer. Ambrose onderzoekt een auto-ongeluk in de regio New York, waarbij wederom niets is wat het lijkt!

Zodra we weten wanneer we The Sinner seizoen 3 precies op Netflix mogen verwachten, hoor je dat natuurlijk zo snel mogelijk.                  

Lees verder