YES! Seizoen 3 The Sinner bevestigd!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
YES! Seizoen 3 The Sinner bevestigd!

YES! Seizoen 3 The Sinner bevestigd!

|
|

Laatste update:

Jaaaa het is officieel! USA Network heeft een derde seizoen van The Sinner besteld, dus we kunnen gegarandeerd blijven genieten van de populaire misdaadserie. Seizoen 1 en 2 zijn al te zien op Netflix. 

Seizoen 1 en 2 van The Sinner waren ontzettend spannend en bleken een groot succes. Het is een zogenaamde ‘anthologieserie’, wat inhoudt dat ieder seizoen zijn eigen verhaal vertelt.

Quick recap van seizoen 1 en 2

In seizoen 1 werden we meegenomen in het huiveringwekkende verhaal van de moord gepleegd door Cora Tannetti (Jessica Biel). Seizoen 2 draaide rondom de moord van Julian Walker (Elisha Henig). Het thema dat centraal staat in de serie is hoe mensen die op het eerste oog doodnormaal lijken in staat zijn wrede moorden te plegen. 

Matt Bomer speelt de hoofdrol

De hoofdrol in seizoen drie wordt door Matt Bomer gespeeld. Grote kans dat je hem kent van de serie White Collar. Hij gaat Jamie spelen, een inwoner van het plaatsje Dorchester en vader in spé. Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) keert terug in het nieuwe seizoen en zal Jamie helpen om te gaan met de nasleep van een ongeluk. 

Wanneer het derde seizoen in Nederland op Netflix te zien zal zijn, is nog onbekend.  

Lees verder