Famke Louise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Famke Louise
BN'ers

The Roast: welke BN’ers gaan Famke Louise op de grill leggen?

|
|

Laatste update:

Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse variant van The Roast zal er dit jaar een vrouw op het hakblok worden gelegd, namelijk Famke Louise. Vandaag maakte Comedy Central bekend welke BN’ers de eer krijgen om de influencer aan het spit te rijgen.

Een oude bekende

De eerste naam, die van de host, is meteen al een verrassende. Waar in eerdere edities cabaretiers Peter Pannekoek en Henry van Loon de Roast Masters waren, is het nu niemand minder dan linkse knuffelhardloper Dolf Jansen die Famke's Roast aan elkaar gaat praten. Andere BN'ers die de influencer door de mangel gaan halen, zijn Rayen Pandan en Patricia Paay, die overigens een oude bekende van Famke Louise is .

Niet welkom

De overige roasters zullen de komende tijd bekend gemaakt worden, maar het gerucht gaat dat ook Peter Pannekoek dit jaar weer van de partij zal zijn. Jan Roos en Dennis Schouten zijn in ieder geval niet welkom. Het Roddepraat-duo zit namelijk verwikkeld in een slepende juridische strijd met Famke Louise.

Donald Trump  

Het is alweer de zesde Nederlandse editie van The Roast. Ondanks dat de kijkcijfers niet eens indrukwekkend zijn, maakt de show online vaak veel los. In Amerika is The Roast wel ongekend populair, daar deden onder andere Donald Trump en Justin Bieber ooit mee. 

The Roast van Famke Louise wordt op 19 december opgenomen en op 16 januari uitgezonden op Comedy Central.  

Lees verder