The Passion 2021 KRO-NCRV in Roermond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Passion 2021 KRO-NCRV in Roermond

KRO-NCRV onthult gaststad The Passion in eerste teaser

|
|

Laatste update:

Vorige maand werd bekend dat het jaarlijkse paasevenement The Passion ook volgend jaar plaats zal vinden. En dankzij een korte teaser weten we nu ook wáár dat zal gebeuren!

Corona

The Passion 2021 zal worden uitgevoerd in Roermond. Dat maakte de KRO-NCRV vandaag bekend. Roermond zou ook dit jaar de voorstelling hosten, maar dat ging door de uitbraak van het coronavirus toen niet door. “Ik ben zeer verheugd dat Roermond volgend jaar april met veel enthousiasme opnieuw haar deuren openzet voor deze elfde editie van The Passion”, zegt directievoorzitter KRO-NCRV Peter Kuipers. Het goede nieuws werd onthuld in een eerste teaser!

‘Hoop en perspectief’

In voorgaande jaren werd The Passion onder meer georganiseerd in Rotterdam, Leeuwarden, Enschede en Amersfoort. Het is de eerste keer dat de muzikale paasvoorstelling ‘onder de rivieren’ plaatsvindt. Wethouder Angely Waajen vindt het dan ook heel bijzonder dat Roermond gaststad is van The Passion: “Hoe The Passion in Roermond er exact uit gaat zien weten we nog niet, maar dit zou wel eens de meest indrukwekkende editie ooit kunnen gaan worden in een tijd waar zoveel behoefte is aan een verhaal van hoop en perspectief.

The Passion 2021 is op Witte Donderdag 1 april om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder